Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Τι άλλο θα 'κούσουμε!

Ο παπαρουπού (δημοσιογραφικός όρος, όχι δικός μου!) απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου (μόνιμος φετινός εκπρόσωπος στην Αθλητική Κυριακή, εγκάθετος του ΠΟΚ) εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, στη προκειμένη περίπτωση σχολιάζοντας τις διαιτητικές αποφάσεις στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο.
Ενοοείται ότι σόου όπως του Μίνου, χρόνια "χρεωμένου" με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, κάνωντας ότι δεν ακούει από το ακουστικό του την "Αθήνα", όλα - μάλιστα πάρα πολλά - τα λεφτά!
Σε αντιδιαστολή, ο Σάββας Θεοδωρίδης νωρίτερα, σχεδόν προσευχόταν να ..αφήσουν τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος τους και να παίξουν τη μπάλα τους όπως ξέρουν!!!
Η ΑΕΚ ψάχνει να βρει αλλαγή με άλλον παλαίμαχο στη προεδρία της, πρώτος επιλαχών ο Νίκος Κωστένογλου, πρώην παίκτης-σημαία-παλαίμαχος-βοηθός προπονητή-προπονητής-σκάουτερ-μέλος του τεχνικού τημ-παράγοντας-διοικητικός-κλπ.
Εάν κάποιος θέλει να δει πως συμπεριφέρεται ο σωστός οπαδός, ας ψάχνει πλάνα του Σκόρδα στην εξέδρα του γηπέδου που αγωνίζεται ο Άρης, την προηγούμενη φορά δυσκολευόταν να μιλήσει στο κινητό καθώς τραγουδούσε τα συνθήματα της αγαπημένης του ομάδας:
Σκόρδα, αλήτη, γ@μ@ τους το σπίτι
Σκόρδα, αλάνι, άναψε ντουμάνι
Πολλά ακόμα συμβαίνουν στο εγχώριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Super League, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη και οι υπόλοιπες ομάδες να έχουν εκπρόσωπό τους στην Αθλητική Κυριακή της NET και όλων όσων πληρώνουν ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ τους.

8 σχόλια:

koulpa είπε...

χμ.. επι του προκημένου δε πορώ να σχολιάσω.. αντιδρώ αρνητικά σε κάθε είδους θεολογία.. κοματικά.. ποδοσγαιρικά.. θρησκευτικά.. το βλέπω μαλον σαν ενδηξη ένδιας..:):)
πήγα λοιπόν στο προηγούμενο να σχολιάσω.. και ήλθα εδώ για μια καληνύχτα:):)

geokalp είπε...

την καλημέρα μου και τις ευχές για μια καλή εβδομάδα koulpa!

Αλέξανδρος είπε...

Ένας είναι ο οδοντίατρος - πρόεδρος.. Χαχαχα..
Σοβάρα όμως τώρα, τι εκπρόσωπο να έχουνε οι "υπόλοιπες" ομάδες???
Για το τρίλεπτο τους μαζί με τις φάσεις? Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα είτε βλέπεις Αθλητική Κυριακή αν είσαι οπαδός μιας εκ των τριών "μεγάλων" είτε βλέπεις ΕΤ3 αν είσαι οπαδός των "σαλονικιών" (και αναγκαστικά υπομένεις τον μίνο)... Αν είσαι οπαδός άλλης ομάδας ας πρόσεχες...

geokalp είπε...

ale3andro

να σου πω την αλήθεια προτιμώ τη πιο σφικτή ΕΤ3...

για τους εκπροσώπους: εάν ο ΠΑΟΚ φέτος βγει πχ τρίτος, δεν θα πρεπει να έχει του χρόνου εκπρόσωπο στην Αθλητική Κυριακή;

Αλέξανδρος είπε...

Έχεις την εντύπωση ότι έχουνε εκπρόσωπο μόνο οι τρεις πρώτοι? Εγώ πάλι δεν νομίζω... Ακόμα και τρίτός να βγεί ο παοκ εκπρόσωπος θα είναι ο (αναβαθμισμένος) μίνος σε link από θεσσαλονίκη.

fpboy είπε...

Kαλημέρα!
Νομίζω οτι η Αθλητική Κυριακή ''ξεφεύγει΄΄ όλο και πιο πολύ...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Παντως ο μαλάκας ο Κωνσταντίνου όταν διάβαζε ο Μήνος την ανακοίνωση χέστηκε πάνω του, ο γλύφτης.

geokalp είπε...

ale3andro2

εννοώ εκπροσώπους/εγκάθετους στο πάνελ του στούντιο, οι οποίοι δεν είναι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορταζ

fpboy

για την ακρίβεια, αρχίζει να μην βλέπετε....

_st_

και ο παραπουπου χέστηκε...