Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Παλιόπαιδο!

Από τα πράγματα που μου αρέσει να αγοράζω με τον ερχομό ενός νέου έτους είναι η ετήσια έκδοση του Economist για τα γεγονότα που αναμένεται να συμβούν στο κόσμο.
Η έκδοση κυκλοφορεί στα ελληνικά από τον όμιλο της Καθημερινής.

Το έπιασα στα χέρια μου εχθές, αφού είχαν περάσει μερικές μέρες από την αγορά του.
Μαζί με την έκδοση αυτή υπήρχε στο σελοφάν ακόμα και μια έκδοση για την Ελλάδα του 2008, ένα κλασικό μπουκέτο ευχολογίων και λόγων ("πολιτικής" το λένε αυτοί που το γράφουν) κυρίως από πρόσωπα της Κυβέρνησης και μερικούς των υπολοίπων κομμάτων. Μου φάνηκε ανούσιο να το διαβάσω μέχρι που στα περιεχόμενα είδα και τρία άρθρα που βρίσκονταν στην ενότητα "bloggers".
Αυτά ήταν από τρεις "επώνυμους" έλληνες bloggers:
πιτσιρίκος - Χpsilikatzoy - Oldboy

Από ότι κατάλαβα, ζητήθηκε στον καθένα από αυτούς να γράψουν κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι για τους bloggers και το blogging στην Ελλάδα του 2008.
Των δύο πρώτων τα κομμάτια δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα, όχι ότι δεν είχαν να πουν κάτι.
Του Oldboy όμως το κομμάτι το βρήκα εξαιρετικό ("Η ντουντούκα").
Ίσως γιατί η "προβλεψή" του για τους bloggers του 2008 είχε κάτι από Ψαθά περασμένων δεκαετιών. Εξαιρετικό δέσιμο και ανάπτυξη, μια πολύ καλή ιστορία!

3 σχόλια:

Niemandsrose είπε...

Το να συγχαίρει κάποιος κάποιον ειλικρινώς και ανιδιοτελώς αποτελεί ανδραγάθημα, γι' αυτό σε συγχαίρω που συγχαίρεις και με την ευκαιρία συγχαίρω και τον όλντ μπόυ που γράφει εξαιρετικά και εξαίρει την μπλογκόσφαιρα.
Είμαστε γαμώ τα άτομα! Συγχαρητήριά μας! :)

Ανώνυμος είπε...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

geokalp είπε...

σε συγχαίρω κι εγώ με τη σειρά μου!
άλλωστε έχεις περισσότερους του ενός λόγους γι' αυτό! :D