Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Παιδεία-Υγεία


Γνωστός βρίσκεται στην εργασία του μεταπτυχιακού. Ζήτησε να ασχοληθεί με το φλέγον θέμα της ανακεφαλαιοποίησης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Για όποιον αγνοεί, το θέμα - λογικά - δεν πρόκειται να επανληφθεί τα επόμενα 80 χρόνια! Τόσο μοναδικό είναι.
Η απάντηση ήταν σαφής: καθόλου νούμερα στην εργασία, μόνο θεωρητική, να μην αφορά μόνο μία εταιρεία ή έναν οργανισμό, να αφορά συνολικά το κλάδο.

Να μασάς και να φτύνεις!

Φίλος αισθανόταν περίεργες ζαλάδες επί δίμηνο. Τη τελευταία φορά που το ένοιωσε κοιτάχτηκε στο καθρέπτη και δεν του άρεσε αυτό που είδε. Πήγε σε κρατικό νοσοκομείο αλλά βαρέθηκε να περιμένει για την αξονική. Πήγε σε ιδιωτικό καθώς θυμήθηκε ότι έχει ιδιωτική ασφάλεια.
Στα αποτελέσματα του είπαν ότι δεν είδαν κάτι. Τρεις μέρες μετά τον ειδοποίησαν ότι έκαναν λάθος και ήθελαν να την επαναλάβουν. Τελικά του συνέστησαν να νοσηλευτεί 2-3 μέρες για να του κάνουν πλήρη έλεγχο ώστε να εξακριβώσουν τι έχει.
Αφού έκανε εξετάσεις αξίας €7,000 η γνωμάτευση έγραψε κάτι για "μοναδικότητα της περίπτωσης στα παγκόσμια χρονικά". Ευτυχώς έχει πειστεί να πάρει και 2η γνώμη καθώς ενδέχεται η ύπαρξη ιδιωτικής ασφάλειας να τον έβαλε σε τέτοιες περιπέτειες και να μην ήταν κάτι περισσότερο από κούραση, αλκοόλ ή κακή διατροφή.
Η λέξη "εμπόριο" είναι μικρή για να περιγράψει τη κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: