Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

Μετεγγραφές ΤΩΡΑ!

Το συζήτησε εχθές ένας φίλος, το μεταφέρω εδώ περιληπτικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η έμπορικότερη ομάδα του πλανήτη και το απέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα με τις μετεγγραφές των ποδοσφαιριστών Κριστιάνο Ρονάλντο (€94εκ.) και Κακά (€68εκ.).

Οι μετεγγραφές έχουν την ικανότητα να βοηθούν γρήγορα την (κάθε) ομάδα να κερδίζει δόξα (τίτλους) αλλά και χρήμα. Ταυτόχρονα όλοι όσοι γυρνούν γύρω από την ομάδα - βασικά οι φτωχοί και άμυαλοι οπαδοί - χαίρονται και ξεχνούν τα προβλήματά τους.
Πόσα δίνουμε εμείς στους πολιτικούς μας να υποαποδίδουν, να μας χρεώνουν, να μας κάνουν να μην χαιρόμαστε, να μην εμπνεόμαστε και σίγουρα να μην ενθουσιαζόμαστε;
Πάρα πολλά αλλά και μαύρα.
Κι επειδή μου αρέσουν οι Σκανδιναβοί πολιτικοί, προτείνω η Ελληνική Δημοκρατία να κάνει μετεγγραφές Σκανδιναβούς πολιτικούς. Και βέβαια αντί για μαύρα να τα δώσουμε και φανερά! Αφού χαμένα τα έχουμε!
Έτσι, για τέσσερα χρόνια, με το Νόμο και με σύμβαση έργου, να φτιάξουν τα υπουργεια μας, να αναλάβουν τη χώρα μας, να μας δείξουν πως γίνεται!!
Γεία σου ρε Τhan!

6 σχόλια:

Σπίθας είπε...

Μη το λες για πλάκα. Ξέρεις τι κέρδος θάχαμε;
Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.
Θάρθουν και θα φύγουν τρέχοντας!

Είχε έρθει ο υπουργός παιδείας για ενημέρωση (πριν 1-2 χρόνια) και διάβασα συνέντευξή του.
"Μα εσείς, λέει δεν έχετε, καν, πλάνο"!
Εμείς τώρα υλοποιήσαμε, αυτό του 2005 και έχουμε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέχρι το 2030!
Έχουμε φτάσει στο 50% γι΄αυτό που ολοκληρώνεται το 2015 και στο 5% γι΄αυτό του 2030. Έτσι δουλεύουμε χρόνια, ανεξάρτητα από την όποια κυβέρνηση"!!

Ψυχάκιας είπε...

..αν μου επιτρέπεις έχω να σου προτείνω και εγώ "παίκτη" που θα δέσει "ταχύτατα" με την ομάδα:

http://thekatantia.blogspot.com/2009/05/blog-post_7972.html

koulpa είπε...

κατ'αρχήν.. το πολύ και το λίγο χρήμα.. το θεωρώ εξ'αρχής ανήθικο.. δείχνει μιά παθολογία της κοινωνίας..
τώρα για τις μεταγραφές στη πολιτική.. το ελληνικό κράτος ξεκίνησε με μια καλή μεταγραφή.. τον καποδίστρια.. αλλά δε μπορεσε να ξεριζόσει τις αγκυλώσεις της τουρκοκρατίας.. δεν έχουμε πολλές ελπίδες..:):)
την καλημέρα μου:):)

Hades είπε...

Βέβαια το γεγονός ότι η Ρεάλ εκτός από η πλέον εμπορική είναι και η πλέον χρεωμένη είναι ψιλά γράμματα.
Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι από τις περιασμένες κινήσεις Περέθ τα χρέη αυξήθηκαν κιόλας. Πλάκα θα έχει να καταποντιστή η θεομίσητη... :)

geokalp είπε...

Σπίθα νομίζω ότι έχεις δίκιο: θα τρέξουν να φύγουν...
με θλίψη το γράφω...

Ψυχάκια τέτοιους προτείνουν οι σωστοί μανατζαρέοι!!

koulpa με κάρφωσες που μου θύμησες τον Καποδίστρια...

Ηades είναι για ποστ το τι ομάδα έφτιαξε το 2001-2 και με τι λεφτά... για να μην φαληρίσει πουλησε (sale & lease back) στο δήμο της Μαδρίτης τις εγκαταστάσεις προετοιμασίας της μερικά χρόνια μετά...
τώρα με τον ίδιο πρόεδρο επαναλαμβάνει τα βήματα εκείνου του παρελθόντος...
όσο για τα χρέη, άπαξ και ξεκινήσουν συνήθως μόνο αυξάνονται... πάντοτε...

Ανώνυμος είπε...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片