Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μήνυμα

Το μήνυμα ενός εθισμένου στους Αγανακτισμένους, όπως μου μεταφέρθηκε (είχα σκοπό να γράψω πολλά, καλύτερα να μεταφέρω μόνο αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε από άλλους)

πάμε ..πλατεία
Καλοκαίρι είναι, τα βράδια του Ιουνίου στην Αθήνα είναι μοναδικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να κλείνεται σπίτι του. Ας πάει να μιλήσει, να πιει μια μπύρα, να περπατήσει, να πάρει το ποδήλατό του, να ξεσκάσει χωρίς να χρεωθεί περισσότερο από το να καθόταν σπίτι του.
Ας κλείσει και τον υπολογιστή του ή ας τον κατεβάσει εκεί. Καλύτερα όμως να συζητήσει και να γνωρίσει εκτός φέιςμπουκ άλλους ανθρώπους

μουσικη/τέχνη
Η ελπίδα που φέρει η κίνηση των Αγανακτισμένων μπορεί να μετεξελιχθεί. Ας αφήσουμε όμως τα δύσκολα (πολιτική) και ας πάμε στα εύκολα, που λέγεται μουσική και τέχνη. Γιατί δε μπορούν όσοι ασχολούνται με τη μουσική να γίνουν μέρος αυτής της κίνησης; Για πάραδειγμα μου έφεραν κάποιους ράπερς που εμφανίστηκαν [δείτε παρακάτω βίντεο] και έγινε χαμός... Αυτοί θα μπορούσαν να γίνουν μέρος των όσων συμβαίνουν στη πλατεία



Καθώς η επανάσταση μπορεί να περιμένει τον Μπάνκς Μπάνυ για να ξεκινήσει, τα δύο παραπάνω έχουν μεγαλύτερη αξία.

υ.γ. υπάρχει περίπτωση η συγκέντρωση της Κυριακής να έχει διπλάσιο κόσμο από τη προηγούμενη, μιλάμε μπορεί και 1/4 του εκατομμυρίου άνθρωποι να μαζευτούν στο Σύνταγμα.

update ως προς υστερογραφο
καθώς έχω εικόνα από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα των μπαλκονάτων στα τέλη της δεκαετίας του '80-αρχές '90, οι υπολογισμοί μου έβγαλαν ότι είχαμε τουλάχιστον 500,000 κόσμου στο μέγιστο αλλά ενδεχόμενα να ήταν ακόμα περισσότεροι καθώς ο κόσμος ερχόταν και έφευγε.

6 σχόλια:

EISVOLEAS είπε...

ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

geokalp είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ!

koulpa είπε...

xaxaxa εγώ και τα καλσονς έχω κόψει.. και την αγανάκτηση.. αγανακτούσα 30 χρονια που το έβλεπα να έρχεται.. τωρα δεν έχω λόγο.. :) :)
χαχαχα αυτο που λές σε προηγουμενο.. να πουκλσουμε σε γερμανογάλλους.. το είχα προτίνει προ 20ετίας.. για τα ανατολικά νησιά και τη θράκη.. γιατι δεν αντιλαμβάνομαι το κάζους μπέλι.. αλλά πέσανε να με φάνε.. :) :)
καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μηνα καθυστερημένα.. :) :)

geokalp είπε...

είσαι απόλυτα δικαιολογημένος που σε διαβάζω μόλις μερικά ..χρόνια!!!

προκείται για μια σχετικά εξωφρενική ιδέα αλλά έχει κάποια βάση ειδικά σε συνδυασμό με τα όπλα που αγοράστηκαν για να τα ..προστατεύσουν!

καλή εβδομάδα από μένα

υ.γ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ, θα θέλαμε ρεπορτάζ

roadartist είπε...

Πάντως μόνο καλό βλέπω σε αυτό που έγραψε το παιδί. Μακάρι να ενωθούμε ως κοινωνία κάτι που πλέον δεν υφίσταται.. Καλό ξημέρωμα :)

geokalp είπε...

road καλημέρα

εφικτά τα είδα γι' αυτό και τα έβαλα