Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Εξέλιξη

Η ζωή προχωράει, όσοι προλάβουν να ανέβουν, το ταξίδι έτσι κι αλλιώς διαρκεί λίγο, ας το μετράμε με δεκαετίες.
Αυτό πρέπει να είχα στο μυαλό μου στο πρώτο ποστ στο παρόν: Πάνω απ' όλα υγεία!

Σήμερα, έμαθα ότι ο αγώνας που είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια νωρίτερα πλησιάζει στο τέλος του, με χαμένο τον Σταμ.
Ενώ δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ύστερα από τη πετυχημένη επέμβαση του Μαϊου, η σημερινή αξονική έδειξε τη μετανάστευση των όγκων στον εγκέφαλο. Υπήρχαν από την αρχή οι πιθανότητες αλλά η τόσο σύντομη διακοπή της μη εξέλιξης δείχνει καθαρά προς τα που κατευθύνεται η ζωή.

Εντάξει, "μην χάνεις το κουράγιο σου", οι ακτινοβολίες που θα ακολουθήσουν μπορεί να έχουν καλό αποτέλεσμα. Δεν τα μετράω αυτά, θέλω να βλέπω που πηγαίνω.

Από τα όσα ξέρω, μέλημα των γύρω του πρέπει να είναι η υποφερτή υπόλοιπη ζωή του, όσο γίνεται χωρίς πόνο, χωρίς άλλα ανούσια, όσο μπορεί βέβαια και εκείνος καθώς μέσα στις τελευταίες 15 μέρες απλά έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Θέλω να υποσχεθώ πολλά, φοβάμαι ότι δεν θα τα τηρήσω.

υ.γ. ακόμα κάτι που άκουσα χθες είχε θύμησες από ένα βραδινό ταξίδι πριν κάτι χρόνια τέτοιες μέρες... το cd που ακούγαμε στη διαδρομή ήταν της φίλης daf




update Σαββατο 18-Σεπτ-2010

Η μίνι επέμβαση αφαίρεσης του ενός εκ των δύο μεταναστών από το κεφάλι κρίνεται απίστευτα ικανοποιητική!
Η ανάρρωση του Σταμ ήταν - το λιγότερο - θεαματική! Πολύ απλά, πέτυχε η αναστροφή σε σημείο που να είναι και πάλι άνθρωπος!
Και βέβαια η δική μου ψυχολογία ακολουθεί την ίδια πορεία προς τα πάνω!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά, περαστικά, περαστικά. Φαντάζομαι τη θέση σου και την ψυχολογία σου αλλά να σου θυμήσω κάτι...Αντιμετωπίζουμε τους ζωντανούς σαν ζωντανούς και μόνο τους πεθαμένους σαν πεθαμένους. Όλοι έχουν αυτό το δικαίωμα οπότε μην το στερήσεις από τον Σταμ προδιαγράφοντας εξελίξεις. Δυστυχώς πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να παλεύεις για την ζωή σου και την καθημερινότητα σου. Εκεί δεν παίζεται το παιχνίδι εξάλλου;;;
Μαργαρίτα

geokalp είπε...

ευχαριστώ Μαργαρίτα

ήμουν τρομερά πιεσμένος όσο τα έγραφα και ήταν αρκετά δύσκολο να γράψω μερικά ακόμα, τα οποία εννοώ ("χωρίς άλλα ανούσια") αλλά δεν διαβάζονται εύκολα από κάποιον άλλον
και που ίσως σε οδήγησαν μερικώς κια σε άλλα από αυτά που ήθελα να γράψω

koulpa είπε...

ax.. η ζωή είναι μικρή.. και παράξενη.. ας κάνουμε ότι μπορούμε.. για όσο.. αλλά έχει και ανατροπές.. να πω κι εγώ πάλι περάστικά και καλό φθινόπωρο.. :):)

geokalp είπε...

καλημέρα koulpa!
τις ανατροπές περιμένουμε ;)
ευχαριστώ για τις ευχές, καλό υπόλοιπο φθινόπωρο κι από μένα!

Σοφία είπε...

Δέξου και τις δικές μου ευχές για ανατροπές και ό,τι καλύτερο!

Hades είπε...

Τα καλύτερα εύχομαι ρε geo. Σιδερένιος να'ναι ο άνθρωπος.