Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ούτε




Eάν έκανα την ερώτηση "Τι νομίζετε ότι επαγγέλεται ο εικονιζόμενος;" αποκλείεται να το πετύχαινε περισσότερο από το 1% του ενημερωμένου εγχώριου πληθυσμού.
σημ.: όσοι διαβάζετε pølse είστε εκτός συναγωνισμού ;)

Εάν σας έλεγα ότι κατάγεται από τη Σουηδία ίσως να είχατε περισσότερες πιθανότητες να το βρείτε.

Ο εικονιζόμενος είναι ο Anders Erik Borg, γεννηθείς το 1968, οικονομολόγος, Σουηδός Υπουργός Οικονομικών από τον Οκτώβριο 2006, με το μαλλάκι του και με το σκουλαρίκι του.

Με αυτά τα μαλλιά και αυτό το σκουλαρίκι είτε υπουργεύει στη χώρα του είτε συναντά και συνομιλεί με τους ομολόγους του, πχ τον Γερμανό Σόϊμπλε ή τον Έλληνα Παπακωνσταντίνου Βενιζέλο (σημ.: από 17/6/11).

Εμείς δεν μπορούμε να βρούμε σοβαρούς πολιτικούς ούτε και χωρίς μαλλάκια ή σκουλαρίκι!

2 σχόλια:

koulpa είπε...

xaxaxa εγώ θα έλεγα μουσικός παραγωγός.. κάτι τέτοιο.. :):)
μα.. συστηματικά εκδιόχθηκαν οι σοβαροί.. αρχικά από την πιθανότητα να βρεθούν στην εξουσία.. και τελικά και από τη χώρα για να είμαστε σίγουροι ότι τίποτα δε θα απειλήσει την οθωμανική δομή μας.. :(΄
πόση αναμονή πιά.. δε περιμένω.. θέλω ΤΩΡΑ.. περίμενα να λίξει η 7ετία.. περίμενα να τιμωρηθούν οι συνεργάτες της.. περίμενα κοινωνικές αλλαγές από την μεταπολίτευση.. τις περίμενα από τον ανδρέα.. από τον σημήτη.. από τον γιωργάκι.. (εντάξη δε βάσταγα την ανάσα μου..).. και κάθεφορά η απόστασή μου από τα πεπραγμένα.. εκτιναζόταν στην αντίθετη κατάσταση.. τώρα ειμαι στο συν άπειρο.. και τα πράγματα στο μείων άπειρο.. μόνο με μιά ολική έκρηξη μπορώ να δώ τα πράγματα να αλλάζουν.. και μάλον δε θα είμαι εδώ να τη δω.. :) :)
παραλλήρησα πάλι.. :) :)
την καλησπέρα μου :) :)

geokalp είπε...

"εντάξη δε βάσταγα την ανάσα μου.."
φοβερό! με πιάσαν τα γέλια!!!

συμπληρώνοντας προς το άλλο σχόλιο, είναι σε θέση να κάνουν τοπικές εκρήξεις ώστε να εξαερώνεται το σύστημα - μέχρι εκεί

δεν είναι παραλήρημα, είναι εξαιρετικό σχόλιο